Tryghedsvandring 2016


Vestbjerg Samråd inviterede Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune på tryghedsvandring i Vestbjerg.
I byen, hvor mange kender hinanden, havde man særligt fokus på belysning.
I Vestbjerg by bor der 2.735 borgere. Hver gang der kommer en ny tilflytter til byen, kommer Tove fra Vesbjerg Samråd for at byde velkommen til Vestbjerg. Med sig i hånden har hun en mulepose fyldt med oplysninger om byens forretninger, institutioner og tilbud og ikke mindst kontaktoplysninger på resten af borgerne i byen. En gestus, der giver den ny tilflyttede rigtig god mulighed for hurtigt at finde sig til rette og tryg. At invitere til tryghedsvandring er ligeledes en mulighed for Samrådet at underbygge den tryghed borgerne føler ved at bo i Vestbjerg.
Ruten foregik på Tingvej og videre til Blomsterbakken der var klædt i det smukkeste lyserøde flor her står nemlig flotte store Japanske Kirsebærtræer så langt øjet rækker, herefter langs stisystem på flere veje med blomsternavne, Bakkevej, Ridebanen og Mejlsted vej.
Under vandringen blev der, blandt flere emner, drøftet belysning. Vandringen resulterede i afklaring og konkrete aftaler på initiativer, der kan underbygge trygheden i Vestbjerg.
Har dit Samråd lyst til at foretage en tryghedsvandring i fællesskab med Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune.